2012. január 27., péntek

NADRÁGVÁSÁR!!! 15 KG 134-152 PROFIL VÁLTÁS MIATT - Jelenlegi ára: 4 500 Ft +


15 KG 134-152-ES méretű hajtogatott exttra I. és II. osztályú ruhák nemre válogatás nélkül vagyis fiú lány vegyesen.  
NADRÁGOK: FARMER, SZÖVET, MELEGÍTŐ, SZÖRF, RÖVID, CSŐ, FARMERCSŐ, PIZSAMA(EZ KEVÉS) LEGGINGS, SZABADIDŐ SUSOGÓS, TÉRD, SORT, BICIKLIS , ALKALMI 
SZÓVAL NEM CSAK FARMER ÉS PIZSAMA, HANEM MINDEN KATEGÓRIA VAN BENNE. NINCS IDŐM FOGLALKOZNI EZEKKEL KÜLÖN-KÜLÖN EZÉRT SOK NADRÁGCSOMAGOT RAKOK FEL EGYBEN. DARABRA NAGYON SOK. MINDEGYIK EGY ZSÁKNYI RUHA.
NAGYCSALÁDOSOK
BÖRZÉSEK
TURISOK
PIACOZOKNAK TÖKÉLETESES. BOLYHOS LEHET BENNE, DE NEM ÓDIVATÚ HANEM MAI DIVATNAK MEGFELELŐ PL. AZ ALKALMIK NAGY RÉSZE GEORGE A MELEGÍTŐK NEXTEK GEORGE
A FARIK CARSJEANS WE COOLCAT HEMA, H&M BENETTON, ESPRIT,  C&A TOPOLINO MÁRKÁSAK. VAN KÖZÖTTE FITTNESSZ NACI IS.
ÁLTALÁBAN MINDEN CSOMAG KB. 50 % NEMRE LÁNY FIÚ.  
benetton esprit h&m hema topolino george next converse c&a márkákkal
A csomagjaim, termékeim minőségi besorolása
Krém: Új, vagy teljesen hibátlan darab, esetleg címkés is.
Extra: Használat nyoma nem igen látszik rajta még, de nem címkés. Hibátlanok.
I. osztály: Használat nyoma látszik rajta, de jó állapotú.  Előfordulhat benne enyhe bolyhosság, vagy fakulás, mosható kosz, mosható folt ,  minta töredezettség, apró javítható hiba.
II. osztály: Használat nyoma jobban látszik rajta, de még hordható darabok. Otthonra/Játszótérre szoktam ajánlani. Előfordul benne kisebb, vagy nagyobb fokú bolyhosság, fakulás, apró lyuk, vagy cérna elengedés kisebb alakvesztés, mosható/vagy moshatatlan folt. Szakadt, rongyos nincs benne.
Hibás: Ennél, majdnem minden darabon van valamilyen fentiekben megemlített hiba. De ebbe sem kerül javíthatatlan, vagy rongyos darab. Még nem gép rongynak való!
Figyelem! A licit lejártát követően, a vásárlási értesítőben minden fontos információt megkapsz, az utaláshoz! A pontos posta költség, a termék oldalon fel van tüntetve.
Sima postával csak saját felelősségre postázok, ha nem érkezik meg, nem én leszek a hibás.
Sok 1Ft-os aukciót indítok, így mindig érdemes benézni hozzám.
Köszönöm, hogy itt voltál, ha kérdésed van, kérdezz..... legkésőbb másnap válaszolok.... Szép napot!
GARANCIA TERMÉKVISSZAVÁSÁRLÁS NINCS!!!!! !!!
figyelem! használt ruhát veszel nem újat, ezt licitáláskor vedd figyelembe! én nem  csodát adok csak használt ruhát akár I. akár II. osztályról beszélünk, akár extra akár krém ruháról ezek mind használt ruhák. újat a boltban lehet venni!!! személyes átvétel 8161 ősi AZ EURÓPAI UNIÓ ORSZÁGAIRA VONATKOZÓAN 2004. 01. 01. -ÉN ÉLETBE LÉPETT ÚJ, A MAGÁN ADÁS-VÉTELI JOGOKAT SZABÁLYOZÓ TÖRVÉNY ÉRTELMÉBEN: AZ ÖSSZES AUKCIÓRA BOCSÁTOTT TERMÉK ÉS/VAGY ÁRU ADÁSVÉTELE SORÁN AZ ELADÓT NEM TERHELI SEMMIFÉLE GARANCIA , FELELŐSSÉG , VAGY VISSZAVÉTELI KÖTELEZETTSÉG A VEVŐJÉVEL SZEMBEN. A VEVŐ EZT VÁSÁRLÁSÁVAL ELISMERI ÉS TUDOMÁSUL VESZI.
a sablonom adolf666 készitette


Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Az aukció vége: 2012-02-08 15:31
. NADRÁGVÁSÁR!!! 15 KG 134-152 PROFIL VÁLTÁS MIATT - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Fontos