2012. január 31., kedd

Ritka Durva BOSE cucc!! 1Ft-ért! Csak itt !!! - Jelenlegi ára: 1 Ft .

Üdvözöllek aukciómon ahol egy igazán kivételes minőségű és extra Ritka, Durva BOSE cuccra licitálhatsz!!
Csak ezen a héten! 1 Ft-ról indul, Vasárnap vége és nem adtam meg minimálárat!!!!
Bose QuietComfort® 3 Acoustic Noise Cancelling® 3 CSÚCSFÜLES!!
Gyönyörű állapotban van, Iphone4 mellé vettem, de nem használom ki. Autóban van Bose gyári hifi, lakásban meg Harman/Kardon-t használok. Buszon, metrón ritkán vagyok (kb. soha) így tényleg nem veszem hasznát sajna.
Kiszűri a külső zajokat, így akár a buszon, metróban, utcán, valamint bármilyen zajos helyen élvezhető az igazi BOSE hangzás. Állapota - tökéletes, nincs leharcolva, nagyon brutál szépen és tisztán szól. Néhány alkalommal használtam csak.
Természetesen gyári tokjában adom, mindenével + egy akkumulátorral!
Hogy mitől kerül ennyibe? Nem csak a neve miatt!
A név és a minőség mellett azért kerül ennyibe mert egy különleges zajszűrő technológia van benne, felveszed, bekapcsolod és megszűnik a világ, konkrétan SEMMIT sem hallasz csak a csendet!! Még a saját lélegzésedet sem ami pl az agybadugós füleseknél előszokott fordulni!! volt szerencsém kipróbálni ezt, hihetetlen élmény a repülőn a zsárny/hajtómű mellett teljes csöndben zenét hallgatni
Felrakod és teljesen megszűnik a világ!
CSAK A SEMMIT HALLOD : ) KI KELL PRÓBÁLNI!
Ha sokat utazol, és minőségi zenehallgatásra vágysz - egy ilyen füles minden igényedet kielégíti. Nem utolsó szempont, hogy a füles zajszűrő funkciója kábel és zene nélkül is használható.
ÚJ ÁRA 139E Ft jelenleg is, ezért is kivételes ez a lehetőség mivel 1Ft-ról indul az aukció és ténylegesen nincs minimálár!!
FIGYELEM A GÉP NEM CSERÉLHETŐ ÉS NEM ZÁROM LE IDŐ ELŐTT SEMMIKÉPP! Köszönöm a megértést!
Nálam nincs váratlan meglepetés! Itt Tényleg azt kapja amire licitál, a képek mindig a konkrét készülékről is készülnek és a leírásaim mindig,  garantáltan 100%-ban fedik a valóságot!  
A Készülék a nyertesnek azonnal elérhető, akár Budapesten, akár Postán is!
ITT NINCS REJTETT MINIMÁL ÁR! 1Ft-ról INDUL!!
A LEGJOBB AJÁNLAT VISZI!!
Bolti Ára: 139. 000 Ft 
Az alábbi Linken megtekintheted:
http: //www. bose. hu/HU/en/home-and-personal-audio/headphones-and-headsets/acoustic-noise-cancelling-headphones/quietcomfort-3-headphones/



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-02-05 17:51
. Ritka Durva BOSE cucc!! 1Ft-ért! Csak itt !!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fontos